Los Alcazares - El Divino

prev next

Välkommen till vår trevliga hörnlägenhet med stor härlig takterrass samt balkong. Fint poolområde och ca 1km till havet (ca 10 min promenad). På vägen till havet passerar ni restauranggatan. På nära avstånd finns även flertalet golfbanor. I Los Alcazares är det ca 320 soldagar/år. Los Alcazares ligger ca 55 min med bil från flygplatsen i Alicante.

Lägenheten är 70 kvadratmeter med 4-6 bäddar, bestående av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Vardagsrum med TV och matplats för 4 personer. Två badrum, det ena med dusch det andra med badkar. Köket är utrustat med kyl/frys, häll, ugn, mikro och tvättmaskin.

Lägenheten ligger i populära El Divino i Los Alcazares. Det är endast 10-15 min till fina golfbanor. Hyrbil är ett bra alternativ för att se sig omkring, besöka golfbanor, shoppingcentra, vingårdar, kulturella sevärdheter, vatten- och nöjesparker eller någon av Costa Blancas många fina stränder.

Sängkläder och handdukar ingår, dock inte strand- och poolhanddukar.

Lägenheten är rök- och djurfri. Obligatorisk slutstädning 70 EUR tillkommer och betalas kontant under vistelsen.

Lägenheten hyrs ut veckovis under mellan- och högsäsong.

PRIS: 4500:-/vecka maj-juni, september, 5000:-/vecka,  juli-augusti, 4000:-/vecka april och oktober. Övrig tid enligt ök. 

25% av priset betalas vid bekräftad bokning och resterande belopp betalas senast 2 veckor innan ankomst.


Hör av er till Rickard Hassel om ni har frågor eller vill boka!

Mobilnummer 0708-14 34 34, rickard.hassel@gmail.com

 
Golfbanor i närheten
prev next